HAVIK PM

Welkom bij Havik projectmanagement, het bureau dat onder andere werkzaam is in het begeleiden van ver- en nieuwbouw, kleine- en grote panden, woningen en kantoren en retail-projecten.

Onze dienstverlening is het begeleiden van de opdrachtgever, ondernemer of architect in het realiseren van het gehele (ver)bouwproject.

HAVIK PM

OVER ONS


Projectontwikkeling

Herkent u dit: “genieten van de verbouwing”? Waar iedere dag op een schone werkvloer veilig wordt gewerkt, in overeenstemming met afspraak, planning en budget? En dat u wekelijks/dagelijks informatie krijgt over de voortgang van het werk?

Helaas komt het vaak genoeg voor dat uitvoering en resultaat niet aan de beoogde verwachtingen voldoen, met als gevolg dat het enthousiasme daalt.

Havik-Pm verstaat onder “genieten van de verbouwing” dat de opdrachtgever niet alleen tevreden is over het afgeronde project

maar ook over hoe het project in zijn geheel is verlopen. Voorbereidingen, uitvoering en nazorg spelen hierin een belangrijke

rol.


Havik-PM richt zich op facility- en projectmanagement, u kunt er terecht voor gebouwbeheer en onderhoud van zowel bouwkundige als technische installaties. Onafhankelijk zakendoen en transparantie naar de opdrachtgever staan hoog in het vaandel.


Op basis van 35 jaar ervaring is Havik-pm in staat om projecten snel en vakkundig te realiseren met een optimaal resultaat voor de

opdrachtgever. Hoge kwaliteit van afwerking tegen een zo laag

mogelijke investering is het streven. Ook advisering met betrekking

tot materiaal gebruik en toepassen van “kant-en-klaar” in- en

exterieur biedt de mogelijkheid om het project in zo kort mogelijk

tijdsbestek te realiseren.

MOOIE PROJECTEN KOMEN NIET ZOMAAR TOT STAND. EEN GOEDE SAMENWERKING BRENGT HET TOT EEN SUCCES.

SAMENWERKEN?

CONTACT

Havik Projectmanagement

Nico Havik

Dapperweg 11A

4328 BA Burgh-Haamstede

T: 06-54756789

E: nicohavik@havik-pm.nl


INFO

KVK 50585061

BTW


© COPYRIGHT 2021 HAVIK PM | Privacy |ZienWebdesign