HAVIK PM

MARKET PLAZA BURGH-HAAMSTEDE

PORTFOLIO

MARKET PLAZA BURGH-HAAMSTEDE


Verbouwing gestart september 2018 gereed maart 2019


Verbouw en expansie van bestaand pand, door middel van sloop twee woningen en herstructurering van het parkeerterrein is de uitbreiding van het pand mogelijk gemaakt. Doordat het bestaande magazijn uitbreiding van het pand in de weg stond, is deze tijdelijk elders op het perceel gepositioneerd. Daarmee is ook de logistieke aan- en afvoer tijdelijk anders geregeld geweest. In overleg met gemeente, veiligheidsregio en waterschap is het parkeerterrein tot staan gekomen. Hierbij wordt het afvoeren van regenwater in duurzame vorm gerealiseerd. Het pand is ruim opgezet waarbij zoveel als mogelijk is hergebruikt.

PROJECT MARKET PLAZA BURGH

De uitbreiding is ontworpen door Architect Eric van den Bos waarbij licht en kleur en materiaal gebruik een frisse en natuurlijke uitstraling heeft gekregen. Aannemer Bijkerk heeft samen met locale onderaannemers de uitbreiding en interne casco gerealiseerd, hierbij is zelfs tijd gevonden om aanvullende wensen als onderhoud en vide entresol in het geplande tijdsbestek te realiseren. De afbouw in in samenwerking met partners van Ahold gerealiseerd. Waarbij voor dat moment geldende formules welk toen van toepassing waren voor Albert Heijn, Etos en Gall&Gall is gerealiseerd. Alle mogelijke voorbereidende werkzaamheden zijn voor afgaande aan de afbouw in de casco bouw periode gerealiseerd. Dit alles is onder leiding van Havik Projectmanagement gerealiseerd, Waarbij zowel interne afstemming met management-team opdrachtgever en Marketplaza en medewerkers is geweest, als externe coördinatie met omwonenden, gemeente, aannemers en installateurs de spil in het werk is geweest.


Met veel respect voor de inzet van medewerkers, monteurs en bouwlieden is een fantastisch resultaat in korte tijd geboekt. Het is niet alleen het resultaat wat telt, het met namen genieten van de saamhorigheid om als met een iedere belanghebbende en medewerker als compleet bouwteam het werk tot stand te brengen. Hier ligt de kracht van Havik projectmanagement.

SAMENWERKEN?

CONTACT

Havik Projectmanagement

Nico Havik

Dapperweg 11A

4328 BA Burgh-Haamstede

T: 06-54756789

E: nicohavik@havik-pm.nl

INFO

KVK 50585061

BTW NL 002107568B20


© COPYRIGHT 2023 HAVIK PM | ZienWebdesign

CONTACT

Havik Projectmanagement

Nico Havik

Dapperweg 11A

4328 BA Burgh-Haamstede

T: 06-54756789

E: nicohavik@havik-pm.nl

INFO

KVK 50585061

BTW NL 002107568B20


© COPYRIGHT 2023 HAVIK PM | ZienWebdesign